Apologetisk Forum
Ikke pålogget [Logg inn ]
Gå til bunn

Utskriftsversjon  
Forfatter: Tittel: Angående "stengt forum" natt til 21. august.
Kristnerd
Administrator
********


Avatar


Innlegg: 2645
Registrert: 19-7-2003
Bosted: Rogaland
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 21-8-2004 kl 02:05
Angående "stengt forum" natt til 21. august.


Fra kvelden 20.08.04 ( ca.klokken 20. ) og fram til 21.08.04, ca. klokken 02 har flere av trådene vert stengt for videre posting.
Som dere vil se er de fleste trådene nå åpnet igjen, mens noen er fjernet. (slettet.) Dette har sine grunner.

Normalt ønsker vi ikke å slette noe som helst. Selv ikke innlegg som er dypt uenige med oss. Årsaken til slettingen denne gangen er at en av våre brukere har spurt oss om å slette sine innlegg. Årsaken til forespørselen er personlig, og av en slik grad at vi har valgt å følge forespørselen til en viss grad.

Med hensyn til personvern har vi slettet alle tråder startet av vedkommende, som ikke var besvart i det hele tatt, eller kun besvart av personer i administrasjonen. Vi har også slettet noen få lengre diskusjonsinnlegg hvor vedkommende var den mest aktive part.

Igjen; dette er gjort på personlig forespørsel, og av hensyn til personværn. Dette er ikke noe som vil være vanlig aktivitet fra vår side.

Vi har ikke slettet enkeltstående innligg i tråder startat av andre, hvor vedkommende er en av debatantene. Dette har vi unnlatt å gjøre, for å slippe at tråder blir stående med huller når nye lesere prøver å følge debatten. Av samme årsak ønsker vi ikke at medlemmer selv sletter sine innlegg, noe vi desverre har sett eksempler på.

Årsaken til at vi stengde soppas store deler av forumet var at vi ønsket å unngå nye innlegg i de aktuelle trådene mens vi vurderte sakens karakter.

Dette til orientering. - adm.
Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren

  Gå til topp

Powered by XMB
XMB Forum-programvare © 2001-2017 XMB-gruppen