Apologetisk Forum
Ikke pålogget [Logg inn ]
Gå til bunn

Utskriftsversjon  
Forfatter: Tittel: The law of his God is in his heart.
LeifG
Storposter
*******


Avatar


Innlegg: 2077
Registrert: 12-12-2005
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 26-8-2016 kl 21:57
The law of his God is in his heart.


Det er interressant å se at den ugudelige hater rett ferd og Guds lov, man klarer å få loven til å ikke gjelde lenger. Såfremt man snakker om Guds lov da, man lager menneskebud som setter Guds klare bud og ord ut av sin kraft og Guds ord vitner om de.


5 Mos 1,17 I skal ikke gjøre forskjell på folk når I dømmer; den minste som den største skal I høre på. I skal ikke være redde for nogen, for dommen hører Gud til. Men om nogen sak er for vanskelig for eder, skal I føre den frem for mig; så vil jeg høre på den.


Mal 2,9-10 Derfor har også jeg gjort eder foraktet og ringe i alt folkets øine, fordi I ikke akter på mine veier, men gjør forskjell på folk for loven.

Har vi ikke alle sammen én far? Har ikke en Gud skapt oss? Hvorfor er vi da troløse mot hverandre, så vi vanhelliger våre fedres pakt?


Mal 3,18 Da skal I atter se forskjell mellem den rettferdige og den ugudelige, mellem den som tjener Gud, og den som ikke tjener ham.


Rom 2,11 For Gud gjør ikke forskjell på folk:


Psa 37:28 For the LORD loveth judgment, and forsaketh not his saints; they are preserved for ever: but the seed of the wicked shall be cut off.

Psa 37:30-31 The mouth of the righteous speaketh wisdom, and his tongue talketh of judgment. The law of his God is in his heart; none of his steps shall slide.

Psa 37:32 The wicked watcheth the righteous, and seeketh to slay him.Gud elsker Dommen som kommer og Hans folk skilles ut fra de ugudelige ved at hans folk holder Hans bud og faller ikke inn under Dommen. Mens de ugudelige forsøker på all mulig vis å skjule lovens fortreffelighet, ja hater at den kommer frem og de hater at noen elsker Loven. De hater Hans rettferdighet.

Så hvordan skal det bli når kjærligheten blir så kald at lovløsheten tar overhånd? Vil de uten Guds lov hate Guds folk?
Vil man lage lover som gjør at mennesker som elsker Gud finurlig ikke får lov å holde Guds bud?

Hvilket bilde vil bli laget slik at Guds lov ikke blir akseptert av verdens befolkning?

Dan 3,3 Da kom satrapene, stattholderne og landshøvdingene, overdommerne, skattmesterne, de lovkyndige, dommerne og alle landskapenes embedsmenn sammen til innvielsen av det billede kong Nebukadnesar hadde stilt op, og de trådte frem foran det billede Nebukadnesar hadde stilt op.

Dan 3,6 Og den som ikke faller ned og tilbeder, skal i samme stund kastes i den brennende ildovn.

Åp 13,14-15 Og det forfører dem som bor på jorden, for de tegns skyld som er det gitt å gjøre for dyrets øine, idet det sier til dem som bor på jorden, at de skal gjøre et billede til det dyr som fikk såret av sverdet og blev i live. Og det fikk makt til å gi dyrets billede livsånde, så at dyrets billede endog kunde tale, og gjøre så at alle de som ikke vilde tilbede dyrets billede, skulde drepes.

Åp 14,9 Og atter en tredje engel fulgte efter dem og sa med høi røst: Dersom nogen tilbeder dyret og dets billede og tar merket på sin panne eller i sin hånd,Ett bilde er en forestilling om hvordan ting er og forestillingen stiller mennesker på valg. La oss si at forførelsen starter i det små, liksom bud om burka, så litt mere alvorlig slik vi nå ser med "burkini". Deretter kommer det flere vanvittige terrorangrep og vi får flere religiøse lover.., innstrammninger og til slutt er alt farlig unntatt middelalderske restriksjoner. Bøy deg eller dø. Hvem er da den religiøse leder?Mal 3,18 Da skal I atter se forskjell mellem den rettferdige og den ugudelige, mellem den som tjener Gud, og den som ikke tjener ham.

Psa 37:28 For the LORD loveth judgment, and forsaketh not his saints; they are preserved for ever: but the seed of the wicked shall be cut off.

Psa 37:32 The wicked watcheth the righteous, and seeketh to slay him.


Åp 18,4-6 Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Gå ut fra henne, mitt folk, forat I ikke skal ha del i hennes synder, og forat I ikke skal få noget av hennes plager!
For hennes synder når like til himmelen, og Gud har kommet hennes urettferdige gjerninger i hu. Gi henne igjen som hun har gitt, og gjengjeld henne dobbelt efter hennes gjerninger! Skjenk henne dobbelt i det beger hun har iskjenket!

Åp 18,8 derfor skal hennes plager komme på én dag: død og sorg og sult; og hun skal bli opbrent med ild; for sterk er Gud Herren, som dømte henne.

Åp 14,19 Og engelen lot sin sigd gå over jorden og avhøstet vintreet på jorden og kastet frukten i Guds vredes store vinperse.


Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren

  Gå til topp

Powered by XMB
XMB Forum-programvare © 2001-2017 XMB-gruppen