Apologetisk Forum
Ikke pålogget [Logg inn ]
Gå til bunn

Utskriftsversjon  
Forfatter: Tittel: Moses og profetene
LeifG
Storposter
*******


Avatar


Innlegg: 2077
Registrert: 12-12-2005
Brukeren er frakoblet


question.gif opprettet den 5-9-2015 kl 12:34
Moses og profetene


er det mange som ikke tror. Det være seg ateister, humanister, ymse religiøse retninger så som New Age, islamisme, kristendommen men også jødedommen.

Det er greit her over at de ikke tror Moses og profetene bortsett i fra de kristne. Sanne kristne er de som tror på og har Jesus tro, og Jesus sa at om man ikke tror Moses og profeten tror man heller ikke på Ham. Med andre ord kan vi ikke kjenne Jesus uten å forstå Moses og profetene.

Om du ikke kjenner til hva Moses og profetene i sin helhet sier så kjenner du heller ikke Jesus.

Med andre ord kjenner ikke jødene i dag til hva Moses og profetene taler om, ei heller islam. Rett før Jesus ble korsfestet fortalte Han vantro jøder at om noen hadde stått opp i fra de døde så hadde det ikke hjulpet dem for de trodde ikke på Moses og profetene. De vantro søkte altså trøst blant de døde og Jesus sa at det var ikke veien for de trodde ikke.

Vi vet jo Moses forteller hvordan mennesket ble til og at sjelen ikke er uten Livets pust, allikevel velger mange "kristne" å tro at sjelen ikke dør når vi dør fra dette liv. Man har inntatt New Age filosofi som igjen tror på slangens løgn om at du skal slettes ikke dø. Felles for frafalne i islam, jødedom og kristenhet er at man tror man ikke dør når man dør.

Det er ingen tvil om at mangel på tro er det beste kort Djevelen benytter seg av, han søker å få mennesker til å tvile på Guds ord og slik starter det. Få tror i dag på en 7 dagers skapelse slik Guds ord fremsetter en dag som 24 timer. Få tror mennesket er dødelig, altså at sjelen ikke er uten Livspusten fra Gud. På grunn av tvilen på skapelsen så følger det en konsekvens av at mennesket er skapt slik det har blitt, med andre ord godtar man homofili og at mennesker lyver, slår og gjør stort sett som de vil. Man sier at man er jo skapt slik og kan jo ingenting for det, man peker altså på ens neste og til slutt peker fingeren på Gud.
Få i denne situasjon vil innrømme dette når sannheten blir lagt frem, man reagerer med en ny løgn og forherder sine følelser imot sannheten.

Dette er fallen syndig natur.

Hvorfor er det slik at vi ikke bare overgir oss til sannheten, erkjenner at vi trenger Ham alene som vår nære Far, venn, bror og Gud?
Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren
LeifG
Storposter
*******


Avatar


Innlegg: 2077
Registrert: 12-12-2005
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 19-9-2015 kl 09:34


Joh 3,19-21 Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elsket mørket fremfor lyset; for deres gjerninger var onde. 20 For hver den som gjør ondt, hater lyset og kommer ikke til lyset, forat hans gjerninger ikke skal bli refset; 21 men den som gjør sannheten, han kommer til lyset, forat hans gjerninger må bli åpenbaret; for de er gjort i Gud.

Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren

  Gå til topp

Powered by XMB
XMB Forum-programvare © 2001-2017 XMB-gruppen