Apologetisk Forum
Ikke pålogget [Logg inn ]
Gå til bunn

Utskriftsversjon  
Forfatter: Tittel: EU-lekkasje: Forby bruk av språk på internett myndighetene ikke behersker, og påby deaktivering av kryptering
solbu
Administrator
*********


Avatar


Innlegg: 834
Registrert: 16-7-2003
Bosted: Hjemme
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 22-9-2012 kl 05:17
EU-lekkasje: Forby bruk av språk på internett myndighetene ikke behersker, og påby deaktivering av kryptering


Dette er Galskap! En ny lekkasje avslører at det i EU jobbes med forslag om å FORBY språk på internett som myndighetene ikke behersker. For bekjempelse av TeRrOrIsMe, selvfølgelig.


Sitat:
Among the even more interesting proposals in the leaked document seems to be the idea that the authorities can order encryption to be turned off, presumably to allow eavesdropping:
In some cases notice and take action procedures must lead to security certificates of sites to be downgraded.

But surely the most bizarre proposal for dealing with "abuse" -- an attempt to dress up as lamb the tired old mutton of "terrorism" -- is the following:
The use of platforms in languages abuse specialists or abuse systems do not master should be unacceptable and preferably technically impossible.


[Edited on 22-9-2012 by solbu]
Solbu - Pinseadministratoren
Mine innlegg er lisensiert under en Creative Commons license.
Vis brukerens profil Besøk brukerens hjemmeside Vis alle innlegg av brukeren
Labar
Juniorveteran
****
Innlegg: 486
Registrert: 23-9-2007
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 22-9-2012 kl 09:47


Ja, og nå blir det også mer og mer vanlig å ta betalt for nyheter på nett. Tror ikke det har så mye med terrorisme å gjøre, men det er nok mer det at det er selve Dyret som kommer krypende.

Las forresten også nettopp i Norge Idag at Høyre vil frata kirken vigselsretten. Tror ikke det er så dumt. Blir mindre hykling da. Og hvis statskirken så også mister dåpsretten så begynner vi å nærme oss. Statskirken bør så nedlegges og troen overlates til de troende. Demokratisk frihet er for folket, men trosfrihet naturlig nok for de troende. Statskirken har derimot mikset litt på dette og brukt demokratiet til å gi troende og vanntro samme frie tilgang. Intet troskrav for dåp og intet troskrav for noe som helst ser det ut til. Kall det gjerne kryptert terrorisme om du vil. Eller kanskje ukryptert statsfinansiert undregraving av sann tro er en bedre beskrivelse.

Vel, håper ikke dette ble for langt på siden :)
Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren

  Gå til topp

Powered by XMB
XMB Forum-programvare © 2001-2017 XMB-gruppen