Apologetisk Forum
Ikke pålogget [Logg inn ]
Gå til bunn

Utskriftsversjon  
Forfatter: Tittel: Muslim vil ha slutt på moskebygging i Oslo
solbu
Administrator
*********


Avatar


Innlegg: 834
Registrert: 16-7-2003
Bosted: Hjemme
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 25-2-2009 kl 13:24
Muslim vil ha slutt på moskebygging i Oslo


Dagbladet
Sitat:
Muslimer hadde blitt rasende hvis man hadde bygd kirker på hvert andre gatehjørne i Islamabad. Da må de forstå at de ikke kan gjøre det samme i Oslo, sier Danny G. Chaudhry til Dagbladet.
Sitat:
Norskpakistaneren forsvarer Siv Jensens angrep mot den muslimske minoriteten.

- Muslimer må innse at Norge er et kristent land. Det må man tilpasse seg. Det er vi som har kommet hit, ikke de som har reist til vårt land, sier Chaudhry, som selv kom til Norge som 8-åring fra Punjab, Pakistan.
Sitat:
Han er provosert over kravet om å bruke hijab som en del av den norske politiuniformen.

- Neste blir vel at man skal fjerne korset fra det norske flagget.
Solbu - Pinseadministratoren
Mine innlegg er lisensiert under en Creative Commons license.
Vis brukerens profil Besøk brukerens hjemmeside Vis alle innlegg av brukeren
mhusoy
Moderator
*******
Innlegg: 741
Registrert: 20-12-2005
Bosted: Trondheim
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 25-2-2009 kl 14:39


Hmm, interessant sak. Noen blir kanskje gledet av den, men et slikt standpunkt er et tveegget sverd. På den ene siden så er det ingen tvil om at det er aktverdig av en muslim å påpeke slike elementære ting ovenfor sine trosfeller, hvorav noen kun er interessert i islams framgang og mangler enhver respekt for annnerledestroende (og ikketroende), men på den andre siden så kan det også underbygge et syn som sier at kristne (f eks) slett ikke skal få noen rettigheter i muslimske områder, selv om dette er tilkjent dem av menneskerettighetserklæringen som alle land i verden er bundet av (selv om et mindretall virkelig respekterer den i praksis). Sånn sett er jeg litt forsiktig med å verken juble eller brøle for høyt. :)\"Ingen har større kjærlighet enn denne, at han setter sitt liv til for sine venner.\" Joh. 15:13
Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren
Honning
Medlem
**


Avatar


Innlegg: 58
Registrert: 9-2-2009
Bosted: Rogaland
Brukeren er frakoblet

Humør: online

[*] opprettet den 26-2-2009 kl 00:11


Moske byggingen må forbys! I England gjøres kirker om til mosker , er det slik vi vil ha det også i Norge ?
Vil vi ha islamske krigsskoler ?

Det er nå blitt slik i Norge og mange vesteuropeiske land at Islam-kritikere skal bringes til taushet, for ellers kan det gå ut over vår sikkerhet. Islamister kan reagere voldelige på det man sier, eller muslimer kan bli såret over visse utsagn. Dersom Islam
skal bestemme hva som ytres, er vi allerede underlagt dens lover. Det er i så fall på tide å ta tak i de politiske partier som har tillatt islamsk innvandring til landet og stille dem til ansvar for det. Det blir i alle fall av meg oppfattet som høyforræderi å overgi sitt lands innbyggere til fremmed makt. Islam hører ikke hjemme i den vestlige kulltur og er derfor fremmed og fientlig . Det er ikke noe sunt grunnlag for at den skal ha fotfeste i Norge. Den er og forblir et fremmed system som i sin natur er totalitært og svært voldelig.
De er milde " pr dags dato (relativt )men hva skjer når de blir mange nok ? Jo da er lovene våre nok på tynn is ,fordi de da skal nok revideres, til å inkludere islams lover !
Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren

  Gå til topp

Powered by XMB
XMB Forum-programvare © 2001-2017 XMB-gruppen