Apologetisk Forum
Ikke pålogget [Logg inn ]
Gå til bunn

Utskriftsversjon  
Forfatter: Tittel: Tips angående sitering
Kristnerd
Administrator
********


Avatar


Innlegg: 2645
Registrert: 19-7-2003
Bosted: Rogaland
Brukeren er frakoblet


[*] opprettet den 21-2-2009 kl 11:30
Tips angående sitering


Tips til sitering: Flere bruker sikkert "qoute" knappen over innlegget de vil sitere. Da siteres ALT. Er det andre sitat inne i det som siteres får vi rammer i rammer i rammer i..... og veldig lange innlegg. (Uten at det kanskje var tiltenkt eller nødvendig?)

Du vil se klamme paranteser med QUOTE eller /QUOTE inne i, alt mellom disse er det som blir sitert. Du kan altså redigere bort det som ikke er tiltenkt sitert, så lenge du ikke gjør noe med QUOTE kodene så vil det framgå som et sitat. Du kan også selv dele opp sitatet i flere avsnitt (for å sitere her og der) ved å bruke de riktige klamma parantesene og QUOTE for å starte sitatet, eller /QUOTE for å avslutte sitatet.

Alternativt kan du kopiere det ønskede sitatet før du begynner å skrive nytt innlegg (altså istedenfor å bruke "QUOTE" knappen over innlegget du vil sitere). Mens du skriver innlegget ditt vil du da (obs, ikke i "hurtigsvar" men når du trykker "new reply") få en knapp med snakkeboble. Trykker du her kommer en popup, hvor du limer inn sitatet. Og kodene er i orden uten at du trenger å gjøre noe.

Og hvis alt dette oppleves veldig vanskelig:
å skrive "sitat fra brukernavn..." øverst, legge til et enkelt linjeskift og lage noen " " rundt sitatet burde vi kunne leve med også. :)

Og blir noe feil når du prøver å redigere inne i et sitat (Du ødelegger "koden" så det ser rart ut på skjermen) trur jeg nok vi skal klare å være behjelpelige med å fikse det.
«Forstår du det du leser?» «Hvordan skal jeg kunne forstå,» sa han, «når ingen forklarer det for meg?»
\"Se på dere selv, søsken, dere som ble kalt: ikke mange vise etter menneskelige mål, og ikke mange med makt eller av fornem slekt.\"
Vis brukerens profil Vis alle innlegg av brukeren

  Gå til topp

Powered by XMB
XMB Forum-programvare © 2001-2017 XMB-gruppen