Apologetisk Forum

Angående "stengt forum" natt til 21. august.

Kristnerd - 21-8-2004 kl 02:05

Fra kvelden 20.08.04 ( ca.klokken 20. ) og fram til 21.08.04, ca. klokken 02 har flere av trådene vert stengt for videre posting.
Som dere vil se er de fleste trådene nå åpnet igjen, mens noen er fjernet. (slettet.) Dette har sine grunner.

Normalt ønsker vi ikke å slette noe som helst. Selv ikke innlegg som er dypt uenige med oss. Årsaken til slettingen denne gangen er at en av våre brukere har spurt oss om å slette sine innlegg. Årsaken til forespørselen er personlig, og av en slik grad at vi har valgt å følge forespørselen til en viss grad.

Med hensyn til personvern har vi slettet alle tråder startet av vedkommende, som ikke var besvart i det hele tatt, eller kun besvart av personer i administrasjonen. Vi har også slettet noen få lengre diskusjonsinnlegg hvor vedkommende var den mest aktive part.

Igjen; dette er gjort på personlig forespørsel, og av hensyn til personværn. Dette er ikke noe som vil være vanlig aktivitet fra vår side.

Vi har ikke slettet enkeltstående innligg i tråder startat av andre, hvor vedkommende er en av debatantene. Dette har vi unnlatt å gjøre, for å slippe at tråder blir stående med huller når nye lesere prøver å følge debatten. Av samme årsak ønsker vi ikke at medlemmer selv sletter sine innlegg, noe vi desverre har sett eksempler på.

Årsaken til at vi stengde soppas store deler av forumet var at vi ønsket å unngå nye innlegg i de aktuelle trådene mens vi vurderte sakens karakter.

Dette til orientering. - adm.