Apologetisk Forum

Paven og koranen sitter i ett tre, og K Y S S E R?

Thomas - 30-4-2004 kl 20:14

Paven unt das koran

Lett historikk om det fra en eller annen

Enda mer av det samme

Gammalt nytt for de gamle men nytt gammelt nytt for meg. Hvoran kan han hvorfor hva hvem hva hvor hei? (Hvordan kunne han?)

[Edited on 30-4-2004 by Thomas]

Gunnar - 30-4-2004 kl 20:30

Hei Thomas

I den neste filmen vil vi også ta med noe info om katolismen. (Dels fordi vi har videoklipp som viser Trosbevegelsens akseptering og godjennelse av Katolismen.)

Da vil bl.a du få se et videoklipp i fra slutten av 80 tallet, hvor Dalai Lama plasserer Buddha-statuen på alteret, og framsier buddistiske bønner, i St. Peters kirken i Roma, med Paven som vert for hele arrangemanget! (I forbindelse med en verdensomspennede ekumenisk samling)

At han kysser koranen er vel en del av pavens budskap om at "alle religioner dypest sett fører til den samme gud."

:o

otherwise - 30-4-2004 kl 21:24

Sitat:
Originally posted by Gunnar
At han kysser koranen er vel en del av pavens budskap om at "alle religioner dypest sett fører til den samme gud."

Den hinduistiske religion og dens guder er tydeligvis også blitt godtatt av pave John Paul II: Paven mottar hinduistisk kastemerke. Alle veier fører tydeligvis til Gud, ifølge paven, selv om Jesus Kristus er den eneste sanne veien, ifølge Guds Ord.

new world order osv

Lionheart - 1-5-2004 kl 19:45

på fremmarsj? tydeligvis. er det noen katolske grupper som stempler denne gjerningen som grovt ukristelig?

jeg var sjokkert da johannes paul II (vil ikke kalle ham pave, da pave betyr far, og menes i åndelig betydning. den åndelige farstittelen er forbeholdt Gud og Gud alene) mottok det hinduistiske kastemerket. jeg ble ikke mindre sjokkert da han kysset koranen. hva holder han på med? han fører en hel horde med katolikker enda lengre inn i forførelsen den romersk-katolske kirke har vært skyld i i århundrer.

takk Gud for Luther og reformasjonen!

Sola Scriptura! Sola fide! Sola gratia! SOLO CHRISTO!!!!!

Måtte Gud vise katolikkene nåde så de kan omvende seg!!

otherwise - 1-5-2004 kl 20:44

Sitat:
Originally posted by Lionheart
er det noen katolske grupper som stempler denne gjerningen som grovt ukristelig?

Det finnes katolske grupperinger som mener at den katolske kirken, etter det 2. vatikankonsil, har blitt infiltrert av frimurere o.l. Her er en side om dette. Her omtales også dette emnet, men da som åpenbaringer fra demonene "Maria" og "Jesus". Mye tyder på at Satan angriper og forfører katolikkene fra mange sider...

Det hevdes også at pave Paul VI ble holdt neddopet i Vatikanet mens en "juksepave" tok over plassen hans: http://www.tldm.org/News3/impostor.htm og http://www.finalwarningthebook.com/kp521.shtml - Han uttalte den 29/6-1972 at "Satan har inntatt Guds tempel". Mulig han var i ferd med å avsløre Satans mesterplan, og at det var denne uttalelsen som gjorde at han ble erstattet?

Drapet på Johannes Paul I skal også ha blitt gjennomført av frimurere: http://www.tldm.org/news3/johnpaulI.htm

For de som er interesserte, finnes det en teori hvem som er Dyret og Skjøgen, og en meget sannsynlig teori om tallet 666 på denne siden. (Åp 13; Åp 17) - Forfatteren hevder at den neste paven oppfyller tallet 666, en teori som også jeg mener er riktig!

Klagemuren

otherwise - 1-5-2004 kl 20:44

Johannes Paul II har også vært ved klagemuren i Jerusalem. Såvidt jeg vet er det hovedsakelig jøder som legger lapper med bønner til Gud inn i muren, og de erkjenner som vi vet ikke Jesus Kristus som Guds Sønn: http://www.reformation.org/pope_at_roman_fort.jpg - På en annen side er ikke dette det verste paven har gjort. Gud kan selvfølgelig høre bønner som er skrevet ned på papir, uansett hvor man legger det hen. Men, det hele var vel en symbolhandlig på lik linje med korankysset og kastemerket for å vise at han godtar andre religioner, og at også de fører til Gud.

Du har...

Tenkeren - 2-5-2004 kl 10:15

...rett i at det skjedde mye rart under det annet Vatikankonsil.

Men styr unna teorier som byggger på spekulasjoner om frimurerkonspirasjon. De er nesten uten unntak det reneste oppspinn og bygger på gammel anti-semittisk litteratur fra 1800-tallet og 1930-årene.

Kristnerd - 9-5-2004 kl 23:39

De innlegg som her er "borte" er splittet ut som egen tråd med navn: "Trosbevegelsens forhold til katolisismen."¨
Syntes det var greit å ha ett nytt tema med det. Her fortsetter vi da med tematikken den romersk katolske kirkes forhold/samarbeid med andre religioner generelt, og islam spesielt.

link til den tråden som er "skilt ut" herifra er her:
Trosbevegelsens forhold til katolisismen.

[Edited on 10-5-2004 by Kristnerd]