Apologetisk Forum

Are You Ready for the Microchip?

solbu - 11-1-2012 kl 11:11

Snublet over et radioopptak fra USA, som ble sendt i 2011. Temaet er Are You Ready for the Microchip?, med Paul McGuire som gjest.

Der snakker de blandt annet om konsentrasjonsleire i USA. Paul McGuire sier han spurte en berømt amerikansk general, som han lar være anonym, om det fantes konsentrasjonsleire i USA og hvem var de til for. Generalen svarte at leirene er bygget for å huse bibeltroende kristne, og andre som ikke vil akseptere Den Nye Verdensorden. (New World Order).

Etter planen skal man i 2013 begynne å microchippe alle barn som fødes i USA, med RFID-brikker. Opplegget er en del av Obamas helseplan, som ble vedtatt nylig.
Enkelte delstater yter motstand mot planen. Delstan Virginia har vedtatt at ingen skal tvinges til å ta RFID-chippen mot sin vilje.

[Redigert den 20-9-2014 kl 08:26 av solbu]

Igo - 13-1-2012 kl 10:15

Et annet sentralt budskap i Bibelen er at kristne ikke har noe å frykte. "Frykt ikke" er et budskap som går igjen både titt og ofte, både hos profetene og hos Jesus. Ledet av Ånden ble de troende ledet både inn i og ut av farer, alt etter som det tjente gudsrikets fremme. Og om vi også er merket av det budskapet så tror jeg ikke vi skulle ha så mye å frykte for andre merker. Er en troende avhengig av å kjøpe og selge? Ja normalt er vi jo det, men det gis også et annet budskap. Han som en gang brukte ravner til å sørge for mat har gitt et løfte: "Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende".

:)

Nøttami - 19-9-2014 kl 09:36

Så langt som teknologien har nådd allerede virker det svært usannsynlig at dyrets merke kommer til å være noe så grovt og gammeldags som en brikke i armen :no: Dessuten står det at folk kommer til å ha den pannen ògså.

Somarkinnvocations.com = DST ink, ' Digitally scanable tattoo.

Se for dere usynlig, magnetisert blekk som er mulig å spore digitalt :wow:
Fordeler:
- Synes ikke
- Vanskeligere å ødelegge
- Lett å programmere
- Umulig å stjele
- Ingen ubehag eller fremmedlegemer som kroppen reagerer mot
- Relativt rask prosedyre

Mye bedre enn en brikke ;)