Apologetisk Forum

Problemer med linking til interne innlegg.

Gunnar - 26-3-2008 kl 01:02

Det er en funksjon i forumet vårt som gjør at hver enkel bruker selv kan definere hvor mange innlegg/emner som skal vises på hver nettside, før man trenger å klikke på "side 2 3 4 etc" for å fortsette å lese.

Dette er i utgangspunktet en grei funksjon, hvis man bare tenker på det å ha mest mulig oversikt over innleggene slik det passer hver bruker best.

Desverre så skaper dette en del rot for oss når man linker internt til andre innlegg i forumet. Det som f.eks er side 3 i en tråd for en bestemt bruker, kan f.eks være side 5 for en annen bruker, og når man klikker på linken så kommer man derfor opp til feil side, eller i verste fall til en side som ikke finnes.

Vi har sett etter muligheter for å fjerne denne funksjonen helt, men det er for tiden ikke mulig for oss å gjøre dette. Det eneste vi kan gjøre nå er å skrive til de som har programmert forumet, og be dem om å endre slike ting i framtidige oppdateringer.

Dersom alle forummedlemmer bruker de samme innstillinger på antall innlegg og emner, så vil dette ikke lenger være et problem.

(Det kan muligens slå tilbake på en del tidligere internlinker, men det får vi heller fikse manuelt etterpå om nødvendig.)


Midlertidig løsning:

Vi foreslår derfor at alle medlemmer setter sine innstilinger til:

Emner per side: 75
Innlegg per side: 50


For å endre eller sjekke innstillingene, så må man først klikke på linken "Kontrollpanel / Alternativer" som man finner øverst på forumsiden, og deretter på linken "Rediger Profil".

Eller klikk på snarveien HER.

Under feltet hvor man kan skrive inn sin egen bursdagsdato mm, kan man så sette anntall innlegg og emner per side.

Klikk så på "Rediger Profil" knappen nederst når du er ferdig med å endre innstillingene.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dersom det oppstår vanskeligheter for andre medlemmer med å få opp internlinker, så sjekk først at dine instillinger stemmer med tallene oppgitt ovenfor, og henvis så den andre brukeren til dette innlegget her.

MERK: I utgangspunktet så skal de riktige innstillinger bli satt automatisk for alle nye brukere, fra og med i dag.

Dersom det fremdeles oppstår problemer så ta kontakt med solbu eller Gunnar på U2U eller epost.


Mvh Gunnar.

* * * * * * * *[Redigert den 26-3-2008 av Gunnar]